Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Linn Lundhaug

Seniorkonsulent, Oslo: Partner
Linn Lundhaug

Linn er en meget erfaren leder for systemforvaltning med solid teknisk bakgrunn og lang erfaring som utvikler og løsningsarkitekt. Hun har også bred erfaring som prosjektleder, både for internprosjekter og som ansvarlig for leveranser fra eksterne aktører i inn- og utland og har opparbeidet seg solid erfaring og virksomhetsforståelse fra store private og offentlige virksomheter. 

Hun er utdannet Sivilingeniør fra NTH og har meget god teknisk forståelse opparbeidet gjennom mange års erfaring som Java utvikler. Hun har også erfaring som Scrum Master, testleder og prosessleder. Linn har også jobbet mye med brukskvalitet. Hun har en meget god forretnings forståelse og evner å sette seg raskt inn i kundens behov. Hun er flink til å få oversikt og se helheten i systemer og finner gode løsninger.  

Linn kommuniserer godt og trives med teamarbeid og har et stort engasjement og en positivitet som smitter over på omgivelsene. Hun er analytisk og strukturert med stor arbeidskapasitet og tar tydelig ansvar for både teamet og arbeidsoppgavene som skal løses.