Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Lisa Fosse

Konsulent, Oslo: Innsikt
Lisa Hovland Fosse

Lisa har en tverrfaglig utdanningsbakgrunn med bachelor i kommunikasjonsledelse ved BI og en mastergrad i medier, kommunikasjon og IT ved NTNU. Hun liker seg godt i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi, og har som konsulent innen forretningsteknologi jobbet med digitaliseringsrådgivning på arbeidsflyt og -prosesser, samt kartleggingsarbeid på tvers av organisasjon fra teknologi- og brukerperspektiv. Hun har jobbet med kunder i både offentlig og privat sektor, i prosjektrelaterte roller som prosjektleder, testleder og UX-designer, men også utenfor prosjekt med rådgivning innen effektmåling, rapportering og innovasjon.

Lisa er nå en del av Webstep Innsikt med fokus på bli en ekspert innen visualisering, rapportering og analytics. Noe som matcher godt med hennes bakgrunn som tekstforfatter og evangelist for formidling av informasjon. Lisa har også tatt utdanning i C#.Net- programmering via Academic Works Academy program.

Som person er Lisa lærenem, kunnskapssøkende og tydelig. Hennes teknologihjerte brenner for brukerorientert utvikling som gir gode brukeropplevelser, og spesielt for teknologi som kan effektivisere og forenkle viktige oppgaver på tvers av forretningen.