Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Liv Sarah Ansnes

Seniorkonsulent, Bergen
Liv Sarah Ansnes

Liv Sarah fullførte sin bachelorgrad i Informasjonsteknologi ved Høgskulen på Vestlandet sommeren 2019. Her hadde hun mange fag innenfor ulike fagområder, men det ble tidlig klart at web- og apputvikling var det som passet henne best. Hun hadde et prisvinnende bachelorprosjekt innenfor VR-utvikling i samarbeidmed Helse Vest IKT og Klinikk Psykisk Helsevern barn og unge (Helse Bergen). I løpet av studiet var hun også leder for Karrieredagen ved Høgskulen 2018.

Liv Sarah har en genuin interesse for webutvikling – gjerne med hovedvekt på frontend. Hun har lang erfaring med design og utforming – blant annet fra videregående der hun studerte medier og kommunikasjon, og bruker dette i stor grad når hun jobber med UX og interface. Hun er veldig glad i å jobbe med prosjekter, og har blant annet deltatt på både DNB Digital Challenge og Knowit sin kodekalender flere ganger de siste årene.

Som person er Liv Sarah ivrig, løsningsorientert, målrettet og til tider litt sta. I vennegjengen er hun ofte den som tar initiativ, og trives best når alle har det bra. På fritiden liker hun å game, jobbe med vervene sine og pusse opp hjemme. Når spurt om hva som motiverer henne mest, svarer hun at det er få ting som motiverer henne så mye som en nettside med dårlig UX – for da vil hun helst begynne å jobbe der slik at hun kan utbedre den.