Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Magnus Dale

Senior utvikler, Stavanger
Magnus Dale

Magnus har en Master of Engieering fra Swinburne University of Technology, og har jobbet mange år innen utvikling på embedded platform. De siste årene har han beveget seg mer i retning software-utvikling, og har spesialisert seg på Microsoft .Net-plattformen.

Magnus er en fullstack-utvikler som også har erfaring med å gjøre arkitekturarbeid. Han har blant annet erfaring med frontend-rammeverk som Angular og React, og har brukt dette både i jobbsammenheng og i hobbyprosjekter på hjemmebane. Han er en allsidig og dyktig utvikler som trives godt med å jobbe i team. Han setter seg kjapt inn i ny teknologi og engasjerer seg sterkt for fag.

Sosial, omgjengelig, nysgjerrig og hardtarbeidende er beskrivelser som passer godt til Magnus.

For å holde seg oppdatert på faget bruker Magnus mye tid på tutorials, kurs og hobbyprosjekter som har eksponert han for mye forskjellig teknologi. Han har blant annet laget flere ASP Net Core-applikasjoner som har blitt deployet i Azure med mål om å øke kompetansen i Azure, ASP.NET Core Identity, Entity Framework, signalR, REST API og intergrasjon mot React. I tillegg har Magnus bygget flere kloner av kjente web-apper i rammeverket Next.js og deployet til Vercel. Gjennom disse prosjektene har han jobbet med blant andre Tailwind CSS, NextAuth, Recoil og Firebase.