Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Marianne Melhoos

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting.net
Marianne Melhoos

Marianne er utdannet sivilingeniør fra Kommunikasjonsteknologi ved NTNU med nett, tjenester og applikasjoner som spesialisering og jobber nå som fullstackutvikler. Hun har en ekstra forkjærlighet for frontend-teknologier og synes det er spennende å få umiddelbar feedback fra koden hun produserer, samt det å være med på forme løsninger som benyttes av sluttbrukere.

Marianne er en fremoverlent person som tar initiativ og som blir ekstra nysgjerrig når hun hører om et nytt JavaScript-rammeverk eller bibliotek. Hun har opparbeidet seg en bred erfaring ved å jobbe i både små og store team hvor hun har fått verdifull innsikt i både forskjellige teknologier og arbeidsmetodikk. Marianne er også opptatt av å dele kunnskap slik at alle involverte i prosjektet besitter nok kunnskap til å ta beslutningene som kreves for å kunne lage den aller beste løsningen.

En av tingene Marianne setter ekstra stor pris på er kodekvalitet, og da spesielt kode som følger Clean Code-prinsippene, for å sikre at koden hun produserer både er lett å vedlikehold i tillegg til å skulle kunne videreutvikles. Ved siden av dette jobber Marianne alltid mot å komme i situasjoner der hun i etterkant kan være stolt av det hun har bidratt til å skape.