Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Marius Øvergaard

Seniorkonsulent, Trondheim
Marius-Overgård

Marius Øvergård har bachelorgrad fra Høgskolen i Sør-Trøndelag, med fordypning i systemutvikling fra 2008.

Marius har en bred kompetanse og omfattende erfaring innen utvikling med .NET og webløsninger fra prosjekter i roller som utvikler og teknisk arkitekt. Gjennom en myriade av leveranser, har han tilegnet seg imponerende ferdigheter innen smidig, testdreven utvikling på både backend i .NET og frontend i Javascript.

Han lærer raskt og har stor glede av å dele sine kunnskap med kollegaer. Med sylskarpe analytiske evner og en dedikasjon til kontinuerlig kompetansebygging, sørger Marius for at kundene hans lykkes i et stadig skiftende landskap hvor nye utfordringer oppdages og innovative teknologier annonseres minutt for minutt.

Marius er besluttsom, effektiv og som en framtredende fagprofil gir han et teknologisk løft i et hvert miljø han kommer inn i. Han beskrives som en effektiv utvikler og leverer alltid med meget høy kvalitet. Han jobber godt både alene og i team, og kolleger beskriver Marius som en hjelpsom, pålitelig og initiativrik lagspiller de ser frem til å dele arbeidsdagen sin med.