Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Marius Solbakken

Seniorkonsulent, Oslo: Partner
Marius Solbakken

Marius har over 10 års erfaring innen IT-prosjekter både i offentlig og privat sektor, og besitter betydelig faglig kompetanse innen test og kvalitetssikring. Han har opparbeidet seg en betydelig kunnskap innen viktige domener som justis, utlendingsforvaltningen og produksjon. Han har utført en rekke roller i disse domenene, inkludert testrådgiver/coach, testleder, teamleder, tester, systemansvarlig, testautomatiserer og utvikler. I sine ulike roller har han samlet betydelig erfaring med prosjektkoordinering på tvers av produkter, koordinering av testressurser, og koordinering med flere aktører/leverandører både nasjonalt og internasjonalt. Han har også opparbeidet seg erfaring med kravstilling til prosjektmiljøer.

Han har formalisert sin kompetanse ved å oppnå flere sertifiseringer, inkludert ISTQB Advanced Level Test Manager, ISTQB Advanced Level Test Analyst, Prince 2 Foundation, PROSCI Certified Change Management Practitioner og Certified Scrum Master.

Marius beskrives som en svært pålitelig person som utfører oppgavene sine på en svært effektiv måte. Han er ansvarsbevisst og en utmerket samarbeidspartner som alltid leverer arbeid av høy kvalitet. I utviklingsprosjekter med mange parallelle aktiviteter viser han seg som en svært fleksibel og løsningsorientert person som finner kreative måter å oppnå målene på. Han er også ivrig etter å lære og er alltid villig til å sette seg inn i nye systemer og verktøy for å sikre best mulige resultater.