Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Mark Strømme

Seniorkonsulent Solutions, Oslo
Mark Strømme
Mark er en dyktig IT-konsulent med snart fem års erfaring i feltet, spesialisert innen DevOps. Han er en Microsoft Certified Azure Administrator Associate og DevOps Engineer Expert, i tillegg til å være HashiCorp Certified Terraform Associate og Certified Kubernetes Administrator. Dette underbygger hans sterke tekniske ferdigheter og hans evne til å arbeide effektivt med en rekke plattformer og teknologier.
Mark har bakgrunn med prosjekter hos ledende organisasjoner som DNB, Forsvaret, Aker BP, Ramirent og DNV GL. Han har også opparbeidet seg verdifull erfaring gjennom sin tid som konsulent hos IBM og Sopra Steria.
Marks lidenskap for teknologi og lyst til å lære nye ting, sammen med hans evne til å automatisere og utforme prosesser, gjør ham til en verdifull ressurs i ethvert team. Han kommuniserer godt, er løsningsorientert, og har et unikt perspektiv som hjelper ham å se muligheter der andre kanskje ser utfordringer.
Et av høydepunktene i Marks karriere til nå har vært hans rolle i et plattformteam der han arbeidet med AKS for å kjøre mikrotjenester og brukte en rekke Azure-tjenester for å støtte funksjonaliteten. Hans erfaring med å sette opp pipelines og prosesser for utviklere er et testament til hans engasjement for effektivitet og kvalitet.Samlet sett er Mark en svært kompetent IT-konsulent, som kombinerer teknisk dyktighet med sterke mellommenneskelige ferdigheter. Hans bredde av erfaring og evne til å tilpasse seg og mestre nye teknologier raskt gjør ham til en utmerket kandidat for enhver organisasjon som søker en dyktig DevOps-ingeniør.