Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Markus Baartvedt

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting
Markus Slemdal Andersen

Markus er sivilingeniør med Master of Science i Kommunikasjonsteknologi, retning Informasjonssikkerhet fra NTNU. Han har sitt spesialområde innenfor IT-sikkerhet, med flere års erfaring innen hendelseshåndtering, penetrasjonstesting og sikkerhetsrådgivning.

Markus har hatt ulike roller gjennom årene, og startet med hendelseshåndtering på nasjonalt nivå, der fokusområdet omhandlet identifisering, koordinering og håndtering av dataangrep mot Norge. Videre har han sin erfaring fra penetrasjonstesting av mobil-, desktop-, webapplikasjoner og nettverk. Rollen som sikkerhetsrådgiver innebar blant annet trussel- og risikomodellering, sårbarhetsanalyse, sikkerhetsdesign og sikkerhetsarkitektur.

Markus har høy teknisk kompetanse på IT-sikkerhet og brenner for risikobasert beslutningstaging. Sikkerhet for Markus handler om å være kreativ i alle ledd for å oppdage svakheter, trusler og uforutsette hendelser, men også for å lage løsninger med redundans og av kvalitet. Markus er utadvendt med gode samarbeids-, relasjonsbyggende og pedagogiske evner, gjør at han kommuniserer godt med ulike roller i enhver organisasjon.