Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Marta Lääts

Seniorkonsulent Innsikt, Bergen
Marta Lääts
Marta Lääts kommer opprinnelig fra Estland, og har tross ung alder allerede en spennende karriere fra forskjellige internasjonale selskaper på CV-en. Martas har stor interesse for og erfaring med avanserte dataanalyser og prosjektledelse. Med en bachelorgrad i økonomi og videreutdanning innen informatikk har Marta gode forutsetninger for å forstå både forretningsvirksomhet og den tekniske verdenen. Marta liker å hjelpe bedrifter med å finne sammenhenger i data og ta riktige beslutninger basert på gode og tydelig visualiserte data.
Marta har flere års erfaring med bruk av PowerBI, Microsoft SQL Server og QlikView. I tillegg har hun erfaring med automatisering for operative team ved hjelp av VBA, Sharepoint, Powershell og Task Scheduler. Som ledende analytiker for Big Data prosjekter som Skype på Outlook og Short Circuit på mobile plattformer har hun også fått verdifull erfaring med Hadoop og Hive.
Marta har internasjonal erfaring med IT-løsninger som støtter ledelse, økonomi, drift og produktutvikling. Etter studiene fra Estland har hun også fått erfaring med både Python og R, og hun er alltid ivrig etter å bli kjent med nye teknologier og verktøy. Marta er vant til å jobbe i team og er en sertifisert Scrum Master. I helgene finner du sannsynligvis Marta på snowboard, fotturer eller på reiser