Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Martin Tofteberg Ulvesæter

Seniorkonsulent, Bergen
Martin Tofteberg Ulvesæter

Martin Tofteberg Ulvesæter har master i informatikk med fordypning i algoritmer. Før Martin kom til Webstep  jobbet han 6 år i Vizrt. Han er en dyktig fullstack utvikler.  Å samarbeide på tvers av språk, kultur og tidssoner er en viktig del innen systemutvikling, og er noe Martin synes er veldig spennende. Med deler av mastergraden fra Ghana og et år utveksling til Vizrt sitt kontor i Bangladesh er Martin godt rustet for slike utfordringer.

I Vizrt jobbet han med utvikling av backend servere til videoredigeringsprogrammet Viz Story som kan kjøre i nettleseren og plugins til videoredigeringsprogrammer som Adobe Premiere. Martin har erfaring med python, C++, C#/.Net og Java. Strenge APIer og grensesnitt, gjerne i form av REST og HTTP, er viktig i store prosjekter som gjerne involverer flere språk.

På fritiden programmerer Martin et Android gps-spill som kjører mot en Elixir server. Elixir er et funksjonelt språk basert på Erlang. Den funksjonelle stilen med prosesser som ikke deler tilstand er teknikker som gjør det lettere å programmere samtidige applikasjoner også i andre språk.