Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Nalan Seymen

Prosjektleder, Oslo: Partner
Nalan Seymen

Nalan har over 20 års erfaring fra IT systemutvikling/-forvaltning og 10 års erfaring innen Teamledelse. Hun har lang erfaring med smidig prosjektmetodikk fra både privat og offentlig sektor. Nalan holder et høyt faglig nivå og er opptatt av å kontinuerlig utvikle seg selv og forbedre sin kompetanse ved å følge med på utviklingen i markedet og å gjennomføre kurs.

Nalan har gjennom sin lange erfaring opparbeidet seg bred kompetanse og har innehatt roller som teamleder/ScrumMaster, prosjektleder, testleder, analytiker, arkitekt/utvikler både i små og store prosjekter i offentlig sektor og innen telekom/bank/finans. Nalan er løsningsorientert, proaktiv, fleksibel, en god relasjonsbygger og er opptatt av god kommunikasjon både i og utenfor prosjekter for å finne frem til beste løsning for kunden. Hun har sertifisering/kurs innenfor Prince2, ScrumMaster, Devops og Design thinking.

Nalan har lang erfaring med planlegging og oppfølging av systemleveranser og har i sine roller hatt ansvar for å håndtere avhengigheter og grensesnitt både internt og på tvers av systemteam, oppfølging av hindringer og å sørge for framdrift. Nalan er svært godt kjent med estimeringsmodeller og har hatt ansvar for målprisestimering av dynamisk del for Autosys prosjektet i Statens Vegvesen.

Nalan har bred faglig og teknisk bakgrunn og har erfaring fra alle faser i systemutviklingsprosjekter (analyse, design, bygg, test, utrulling og forvaltning). En av hennes styrker er at hun raskt setter seg inn i nye områder og opparbeider seg helhetlig oversikt. Hun har god evne til å tolke og forstå utfordringer. Hun er strukturert og jobber systematisk og har stort fokus på å få levert i henhold til tid, kost, omfang og kvalitet.