Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Oda Steinland Skaug

Konsulent, Trondheim

Oda har en Bachelorgrad som dataingeniør fra NTNU. Hun har siden tatt en Mastergrad i medie- og interaksjonsdesign ved Universitetet i Bergen. Med utdanning og erfaring innen design og utvikling har hun blitt utstyrt med nyttige ferdigheter til å jobbe på tvers av team, kunder og prosjekt.

Det er som Interaksjonsdesigner, UX-designer og frontendutvikler Oda har mest erfaring. Hun har blikk for både den store helheten og de ørsmå detaljene, og har opparbeidet seg en god kunnskap innen brukerstyrt design med fokus på den totale brukeropplevelsen. Oda har erfaring i å utvikle og definere gode brukergrensesnitt som ivaretar kravet om universell utforming. Hun har gjort i flere prosjekter i flere bransjer som energi, læringsteknologi og offentlig forvaltning.

Oda får tilbakemeldinger på at hun raskt evner å sette seg inn i oppdragsgivers- og prosjektenes behov, at hun kommuniserer på en klar og tydelig måte, og brenner for faget sitt. Hun er strukturert, kreativ, humørfylt og fleksibel. Oda kommuniserer godt med dem rundt seg. Dette kombinert med en utpreget «hoppe inn med begge beina»-holdning gjør at hun raskt setter seg inn i nye problemstillinger.