Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Oddbjørn Midbø

Seniorkonsulent, Stavanger
Oddbjørn Midbø

Oddbjørn er en allsidig utvikler med mer enn 15 års erfaring innen front-end og back-end. Han har lang erfaring med ulike versjoner av .Net, inklusive versjon 4.5. Han har også benyttet Entity Framework i de siste prosjektene han har vært engasjert i, i tillegg til andre ORM-verktøy fra tidligere prosjekter.

Oddbjørn har i tillegg god kunnskap og erfaring med utvikling av løsninger for dokumenthåndtering og knowledge management, bl.a på ulike versjoner av Microsofts Sharepoint plattform. Oddbjørn har jobbet innen rådgiving og utvikling av Sharepoint-løsninger for både mindre og større selskaper og har, med sin bakgrunn fra dokumentsystemer, en svært god nøkkelkompetanse på oppbygging av denne type systemer. Han er flink til å se løsninger og finne ut hvordan systemer kan gi best mulig merverdi for kunden.

Oddbjørn er en grundig og engasjert konsulent som bidrar inn i team og som arbeider godt alene. Hans bredde og erfaringsbase gjør at han har gode innspill i de fleste miljøer og prosjekter.