Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Olav Thoresen

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting
Olav Thoresen

Olav er sivilingeniør fra NTNU med en mastergrad i Kommunikasjonsteknologi og Informasjonssikkerhet. Han har erfaring fra både utvikling og sikkerhet. Olav har jobbet som sikkerhetstester og har testet blant annet webapplikasjoner, interne og eksterne nettverk, mobile enheter, servere og skytjenester. Han har også vært med på å teste sikkerheten til flere norske virksomheter gjennom øvelser som simulerer ekte cyberangrep (Red Team-øvelser).

Olav har oppdaget og rapportert kritiske sårbarheter i programvare fra velkjente selskaper, Han har blant annet fått medieomtale i både norske Digi og flere utenlandske medier (Ars Technica, ZDNet, mfl.) for sårbarheter han oppdaget i videokonferanseprogrammet Cisco Jabber.

I tillegg til omfattende sikkerhetserfaring har Olav flere års erfaring innen programvareutvikling. Han har jobbet med alt fra høynivå webapplikasjoner til lavnivå drivere. Olav har erfaring med smidig utvikling og trives med å jobbe i kryssfunksjonelle team.

Olav er en engasjert og strukturert konsulent med høy arbeidsmoral. Han liker tekniske utfordringer og streber etter å finne de beste løsningene. Olav er opptatt av å integrere sikkerhet inn i utviklingsprosessen og finne gode løsninger som stryker kundens sikkerhet.