Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ole Christian Nilsen

Seniorkonsulent, Oslo: Partner

Ole Christian Nilsen jobber som Senior prosjektleder i Webstep. Han har lang erfaring med digitaliseringsprosjekter og tjenesteforvaltning.

Ole Christian har mastergrad i informasjonsteknologi fra Aalborg Universitet. Han har PRINCE2 og MSP sertifiseringer i prosjekt- og programledelse, og er sertifisert Professional Scrum Master. Ole Christian er opptatt av å skape en smidig kultur i prosjekter han leder og er nysgjerrig på ny teknologi. Han har et målrettet fokus på å levere gode resultater til kundene.

Ole Christian kombinerer sin prosjektfaglige kompetanse med organisasjons- og teknologiforståelse. Han er en pådriver når det gjelder å balansere tid, kvalitet, risiko og økonomi i prosjektene han leder. Ole Christian har ledet eller hatt ekspertroller i digitaliseringsprosjekter hos Oslo Universitetssykehus, Unilabs, Sykehuspartner og KLP. Med sin brede kompetanseprofil har han gode forutsetninger til å lede tverrfaglige team og operasjonalisere beslutninger hos kunder.

Ole Christian  er tydelig på utøving av prosjektlederrollen og dyktig på styring. Han brenner for å utvikle digitale tjenester som forenkler hverdagen til brukerne. Gjennom å være brobygger mellom forretning og IT evner han å kommunisere og involvere interessenter på en ryddig og strukturert måte.