Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Pål Hagen

Seniorkonsulent, Trondheim
Pål Hagen

Pål er utdannet Master of Science/Sivilingeniør i Datateknikk ved NTNU (1998). Han har lang erfaring med systemutvikling av komplekse løsninger med fokus på utvikling av verktøy for 3D-visualisering av vitenskapelige data, blant annet resultater fra elementmetodeberegninger. Han har også jobbet med utvikling av VR-visning av tilsvarende data. Med sin erfaring har Pål en helt unik forståelse av 3D-visualisering og hvordan man bygger intuitive og gode løsninger for dette.

I nåværende prosjekter jobber Pål med utvikling av programvare for et meget avansert 3D farge-kamera som benyttes som robotsyn (se prosjekt for Zivid Labs), samt visualisering av real-time modell for vindturbiner (se prosjekt for Fedem Technology) med bevegelser og stressmålinger live.

Pål er også en betydelig bidragsyter til utviklingen av ResInsight med rundt 350 bidrag via GitHub. Pål beskrives som en svært kompetent utvikler som alltid leverer med høy kvalitet. Han får raskt stor tillit hos sine oppdragsgivere og utmerker seg positiv i et hvert utviklingsmiljø.