Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Pål Primstad

Konsulent Solutions, Oslo
Pål Primstad
ål er en backend-utvikler med skykompetanse. Han har primært jobbet med Java og AWS, men har også hatt rolle som fullstackutvikler med React, utviklet maskinlæringsalgoritmer i Python og har jobbet med .NET backend. Han har sin master fra UiO i Robotikk, og har skrevet masteroppgave der han utviklet et navigasjonssystem for Rover for NASA.
Pål synes det er viktig å gjøre ting enkelt. Ett av de viktigste prinsippene rundt det å skape verdi er å levere det man skal på tid. Selv om det skal være godt håndarbeid er Pål opptatt av at man ikke skal overtenke der det er unødvendig, og ønsker heller å prøve ting ut enn å forsøke å tenke seg gjennom alle mulige scenarier på forhånd.

Som person er Pål glad i å forstå hva som skjer rundt han, både i det prosessuelle og funksjonelle, og også det tekniske. Han er nysgjerrig og ikke redd for å ta ansvar, og har blant annet tatt ansvar som Scrum master og kundekontakt i tidligere prosjekter. Han integreres lett i et hvilket som helst team. Han er ikke redd for å si sine meninger, men er samtidig god på å vurdere når og hvordan han skal fremlegge dem.