Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Philip Aubert

Seniorkonsulent, Bergen

Philip er en høyt engasjert person som liker å bruke sin kreativitet til å finne gode løsninger. Han har fullført sin Bachelor in Science of Games Development, og har deltatt i mange store prosjekter som har gitt god erfaring i fullskala utvikling, med kompetanse i programmering, prosjektarbeid, systemutvikling, apputvikling, webutvikling, informasjonssikkerhet, forskningsmetoder, interaksjonsdesign m.m.

Etter utdanning har Philip fått jobbe med bredt forskjellige prosjekter, som bl.a. prosjektutvikler og foredragsholder på sitt universitet i Sydney, og Software Engineer hos Neuroscience Research Australia. Dette har gitt han erfaring i å jobbe i team, under tidspress, og å jobbe individuelt og selvstendig med kunder. Kommunikasjon og åpenhet er viktig for Philip for å få et best mulig resultat, og han er alltid åpen for tilbakemelding og idéer fra de rundt seg.

Philip er en omgjengelig og punktlig person som har stor interesse for teknologi og innovasjon, og søker alltid etter å lære noe nytt. Han liker sosiale aktiviteter, og interesserer seg spesielt for klatring og lagspill på internett.