Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Raymond Koteng

Seniorkonsulent, Sørlandet

20240529 Kristiansand, Portretter Webstep Sørlandet Raymond Koteng Foto: Kjell Inge Søreide,

Raymond er Java-utvikler med over 10 års erfaring med softwareutvikling. Han er utdannet sivilingeniør med M.Sc i Informasjonsteknologi fra Universitetet i Agder og har blant annet jobbet for Skattetaten, Direktoratet for Sikkerhet (DSB), KnowIT og Conax.  

I sin karriere har Raymond jobbet mye med utvikling av komplekse Java-baserte applikasjoner. Arbeidet innebærer utstrakt bruk at kjente teknologier som Spring, Maven og Rest. Raymond har også utviklet flere Android- applikasjoner og har god kompetanse på webteknologi. 

Raymond er en effektiv utvikler og har alltid leveranser med meget høy kvalitet. Han trives i team, men jobber også godt alene. Han er fremoverlent og ivrer etter å lære mer, samtidig som han er raus med å dele av sin faglige erfaring. Han er opptatt av prosess og agile metoder, og har i de aller flest oppdrag vært del av team som har fulgt scrum-metodikken. På fritiden er Raymond meget kreativ og liker å eksperimentere med ulike programmeringsprosjekter. Eksempelvis en bilbane som styres med hjernekraft.