Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Robert Brandsø

Seniorkonsulent, Trondheim
Robert Brandsø

Robert er en person med høy teknisk kompetanse og mange års erfaring som både konsulent i det private og fra det offentlige. Erfaringen fra store driftsmiljø og store prosjekter, med roller som både skyarkitekt, skyingeniør, teknisk ansvarlig og prosjektleder, og mange år i bransjen, gjør hans forståelse for komplekse miljø og prosjekter høy, i tillegg til et naturlig fokus på informasjonssikkerhet. Robert har de siste årene jobbet med skyteknologi – spesielt Azure og Terraform, noe som også vises gjennom en mengde sertifiseringer.

Før Robert startet i Webstep jobbet han som løsningsarkitekt i Norsk helsenett (NHN), hvor han var tech lead for NHNs skyplattform-team. Robert har vært med i oppbyggingen av teamet og den tekniske Azure-plattformen. Her bisto han ofte prosjekter og tjenester som skulle etableres i Azure med design, arkitektur og etablering av Azure-miljø og tilhørende infrastruktur. I denne sammenheng skriver han mye Terraform-kode og er en evangelist for bruk av infrastruktur som kode (IaC). Plattformteamets ansvar innebar også administrasjon og konfigurasjon av over 20 Azure AD-tenants, som ble brukt til både Azure-tjenester, M365 og Intune. I Roberts rolle var det naturlig å være involvert i og være rådgiver for de fleste tjenester som brukte og var avhengig av Azure og Azure AD.

Robert er en utadvendt, strukturert og initiativrik person som trives med høyt tempo og mange baller i luften. Robert beskrives som dedikert, målbevisst, liker å ta et helhetlig ansvar og har et sterkt fokus på verdiskapning. Han har gjennomføringskraft, og trives godt når han kan dele av sin rike kunnskap. Robert blir ofte en go-to-guy for kolleger og kunder på grunn av hans spisskompetanse på Azure og Terraform, sammen med breddeerfaringen og det at han alltid følger opp. Med Roberts erfaring fra både drift, prosjektledelse og utviklingsprosjekter prater han like godt med både sluttbrukeren og teknikeren, som toppledelsen og alt mellom.