Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ronny Reinhardtsen

Seniorkonsulent, Sørlandet

Ronny Reinhardtsen har en bachelorgrad i Multimedieteknologi og Design, samt en master i Multimedia and Educational Technology ved Universitet i Agder. Han er en meget allsidig utvikler som har jobbet med systemuviktling i et internasjonalt selskap som leverer forretningssystemer til forskjellige sektorer globalt. Den siste tiden har han jobbet mye med skytjenester i Azure, samt det meste som finnes innenfor klientside/frontend rammeverk.

Som utvikler er Ronny flink til å samarbeide, han er engasjert og trives godt når han kan jobbe sammen med andre. Han trives spesielt i de situasjoner hvor det byr på utfordringer og han kan utforske muligheter og teknologier. Selv om Reinhardtsen er sosial og trives godt i team, så har han ingen problemer med å ta utfordringer på egenhånd. Ronny har evnen til å fange opp og ta i bruk nye verktøy, teknologier og metoder. Han er kreativ og kan godt tenke utenfor boksen, samt bruke kunnskapen han har om ulike teknologier til å finne innovative løsninger på de vanskelige problemene.

Reinhardtsen er lidenskapelig opptatt av faget og bruker store deler av fritiden til å programmere. Han er også engasjert i “The Gathering” – verdens nest største datatreff, hvor han bistår med utvikling og gjennomføring. Når det kommer til fritidsaktiviteter er Ronny en aktiv hobbysyklist i Kristiansand Cykleklubb. Han er svært musikkinteressert, reiser mye på festivaler når muligheten dukker opp og spiller en del instrumenter. Hvis det skulle bli noe ledig tid er det ellers mye «nerdeting»; leking med servere, hardware som Arduino og Raspberry PI.