Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ruben Austefjord

Seniorkonsulent, Bergen
Ruben Austefjord

Ruben er utdannet sivilingeniør innen Industriell IT og Automasjon fra Universitetet i Sør-Øst Norge. Han har bakgrunn som utvikler av dataplattform i Elmera Group og som prosjektingeniør i store internasjonale forskingsprosjekter for produksjonsbedriften GKN Aerospace. Gjennom arbeidet har han tilegnet seg god forståelse for teknisk og teknologisk design, arbeid og utviklingsprosesser samt gode tekniske ferdigheter.

Ruben har erfaring fra de vanligste agile arbeidsmetodikkene og har selv jobbet med å innføre slike prosesser. Han har solid kompetanse innen data engineering, analyser, prognoser og korrektive systemer. I tillegg har han gode kjennskaper til skytjenester og SQL. Ruben har jobbet i stillinger med stor grad av selvstendighet, er løsningsorientert og har fokus på kvalitet og leveranser.

Ruben er engasjert og omgjengelig, og trives med å bidra sosialt til arbeidsplassen. Han jobber godt både selvstendig og i team. På fritiden trives han med fysiske aktiviteter i natur og friluft, han er pådriver til sosiale joggeøkter, klatring og fotturer.