Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Serhii Tokranov

Seniorkonsulent, Bergen
Serhii Tokranov

Serhii har en Mastergrad i Informatikk fra Kharkiv National University of Radioelectronics. Før han kom til Norge jobbet han i over 11 års hos EPAM Systems som er et ledende amerikansk IT-konsulentselskap med base i Ukraina. Her hadde han blant annet de siste seks årene roller som teknisk leder, teamleder og softwarearkitekt.

Serhii er spesialist på migrasjonsprosjekter til mikrotjenestearkitektur på Kubernetes på både Amazon Web Services (AWS) og Google Cloud Platform (GCP). Hans ekspertise innen Kotlin, Java, Spring, Quarkus og Kubernetes har spilt en avgjørende rolle i vellykket gjennomføring av diverse prosjekter. I tillegg har Serhii omfattende erfaring med å bygge robuste CI/CD-pipeliner og bruk av Terraform for effektiv infrastrukturprovisjonering og -styring.

Han er en nysgjerrig og selvstendig utvikler som er lidenskapelig opptatt av å utforske nye teknologier og utvikle seg teknologisk. Serhii er ansvarsbevisst, pålitelighet og veldig samarbeidsvilje. Han bidrar positivt inn i et hvert team med sin behagelige fremtoning og sine solide kunnskaper innen software programmering.