Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Steffen Jørgensen

Seniorkonsulent, Stavanger
Steffen Jørgensen

Steffen Jørgensen har en Bachelor i informasjonsteknologi og er en av våre ressurspersoner innenfor integrasjonsplattformer og microservices. Han har bransjeerfaring fra finans/bank/forsikring, media og telecom, og har jobbet utstrakt med problemstillinger rundt integrasjon, som er et område Steffen brenner for. I tillegg har Steffen jobbet mye med utvikling av API / backend funksjonalitet.

Steffen har jobbet i store, komplekse prosjekter helt siden starten av sin karriere, og har opparbeidet seg verdifull erfaring med utvikling av enterprise løsninger, og de utfordringer det bringer med seg både i utvikling av funksjonalitet men ikke minst ved integrasjon mellom løsninger. Stefen brenner for faget sitt, og oppfattes som meget kompetent og kunnskapsfull av kunder og kollegaer. Den erfaringen han har tilegnet seg gjennom å jobbe med store ESB-løsninger og Microservices representerer verdifull kunnskap som omsettes til verdi ute hos kunder.

Steffen har en positiv innstilling, og elsker utfordringer. Han skaper samhold gjennom sin lune væremåte, og oppleves som en verdifull ressurs både av kollegaer og kunder. Han liker å spille andre gode, men er også ambisiøs på egne vegne og ønsker alltid å levere så godt som mulig innenfor de rammene han blir gitt.