Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Tonje Sandnes Blix

Rådgiver, Administrasjon

Tonje er lidenskapelig opptatt av å bygge organisasjoner som er rustet for fremtiden og som setter mennesker i fokus. Hun har en brennende interesse for miljøet og samfunnet rundt seg, og ser et stort potensial i teknologiens kraft til å drive positive endringer.

Hun kombinerer en unik bakgrunn innen sykepleie, økonomi, HR og teknologiledelse med en solid erfaring innen organisasjonsutvikling, digitalisering og forretningsutvikling. Dette gir henne en sjelden evne til å bygge bro mellom forretning, teknologi og mennesker.

I løpet av sin karriere har hun jobbet med et bredt spekter av  organisasjoner, fra oppstartselskap til store etablerte aktører Hun har bistått  dem i alt fra små til store endringsprosjekter og agile transformasjoner. Sertifisert som Agile trener, har Tonje ledet en rekke kurs innen smidige metoder. Hun har spesielt god erfaring med organisasjoner  innen olje, gass og energi.

Tonje trives best når hun kan utfordre etablerte normer, lære nye ting og forbedre eksisterende systemer. Drevet av nysgjerrighet er hun på konstant jakt etter nye måter å utvikle seg selv og selskapene hun jobber med.