Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Tor Arne Gjelhus

Seniorkonsulent, Trondheim
Tor Arne Gjelhus

Tor Arne har Master of Science i Datateknikk ved NTNU (2000). Han besitter en unik evne til å sette seg inn i og forstå kundens forretningsdomene. Tor Arne utmerker seg ved å evne å alltid se de muligheter og finne løsninger på potensielle utfordringer som finnes der. Hans erfaring omfatter full livssyklus innen applikasjonsutvikling – fra idé til forvaltning. I prosjektene har han hatt ansvar for arkitektur og løsningsdesign, utvikling, utviklingsmiljø, leveranser og har hatt roller som arkitekt, utvikler, scrum master og/eller teamleder. Det er ikke uvanlig at han også fungerer som mentor/coach for kundens utviklingsteam.

Tor Arne har en særdeles sterk bakgrunn som full-stack utvikler og arkitekt på C#/.Net teknologi. Dette er systematisk oppnådd gjennom prosjekter, erfaringer fra ulike domener, og en betingelsesløs satsing på faglig utvikling gjennom gjennomføring av kurs og sertifiseringer. Han er særdeles faglig engasjert! Tor Arne har også god kjennskap til en rekke andre teknologier og plattformer.

Som en av regionens sterkeste fagprofiler gir han et teknologisk løft i et hvert miljø han kommer inn i. Tor Arne er en av våre absolutt mest effektiv ressurser og leverer alltid med meget høy kvalitet. Han får raskt stor tillit hos sine oppdragsgivere og utmerker seg positiv i et hvert prosjekt.