Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Trond Kjetil Nilsen

Seniorkonsulent, Sørlandet
Trond Kjetil Nilsen

Trond Kjetil Nilsen er utdannet Master i Information Systems fra Australia. Han har erfaring fra mobilitet/telekom og Olje/offshore, spesielt innen drilling og safety. Han har jobbet med tilstandsbasert vedlikehold for oljeservice og fornybar energi og har deltatt i prosjekter innen flere mobil-relaterte prosjekter. 

Trond Kjetil har deltatt i store prosjekt innen Bank-Finans og Telecom og får som konsulent svært god tilbakemdling på sin evne til å jobbe i tett kontakt med forretningssiden hos sine oppdragsgivere og hans gode evner til å sette IT-satsninger inn i en forretningsmessig sammenheng. Han har erfaring og kompetanse til å fylle flere roller i vårt tjenestespekter, fra utvikling og arkitektur til prosjektledelse.  

Trond Kjetil er en engasjert og flink konsulent som raskt opparbeider seg tillit og overblikk og som kan gå inn i enhver organisasjon og bidra fra dag en. Hans erfaring fra corporate klienter, til oljeservice, via finans og startups gjør at han har et pragmatisk og praktisk forhold til muligheter og begrensninger og han tilpasser løsninger og ambisjonsnivå etter kundes mål.