Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Vegar Fiksdal

Seniorkonsulent, Trondheim
Vegar Fiksdal

Vegar har en bachelorgrad i spillprogrammering. Han har særdeles god forståelse for matematikk, fysikk, algoritmer og datastrukturer. Vegar har omfattende prosjekterfaring med visualisering av data i 2D og 3D. Gjennom dette har han fått erfaring med bruk av en rekke ulike tjenester på skyplattformen Microsoft Azure. Han har jobbet med JavaScript-rammeverk som React, Three.js og TypeScript. Når det gjelder Augmented Reality (AR) og Virtual Reality (VR) har han erfaring med utvikling av løsninger for Hololens. Han har utviklet både verktøy og spill i Unity og Unreal Engine.

Vegars erfaring med samhandlingsløsninger for bygg- og anlegg er unik. Han har lang erfaring med BIM (Building Information Modeling) og kan vise til mange års erfaring med å utvikle moduler til for eksempel AutoCad. Eksempel på dette er bransjespesifikke verktøysett og inkluderer også nett- og mobilapper.

Vegar er en utadvendt person, som det er lett å trives i selskap med. Han er faglig dyktig og har gode team og samarbeidsevner. Han er positivt innstilt, hjelpsom og ansvarsbevisst. Han leverer effektivt og har fokus på kvalitet.