Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Vegard Haugland

Seniorkonsulent, Sørlandet
Vegard Haugland

Vegard Haugland har en Master of Science i informasjon- og kommunikasjonsteknologi (IKT) fra UiA, hvor han gikk ut som en av de beste kandidatene. Masteroppgaven hans fikk pris for beste oppgave på hans kull. Vegard er en allsidig programmerer og teknologientusiast med internasjonal erfaring. De siste årene har han jobbet innenfor industrien med fullstack programvareutvikling som blant annet innebærer bred bruk av C# og Python samt WinCC Open Architecture (OA). Fra tidligere har han inngående kjennskap til bransjer som transport, teknisk infrastruktur, oljeservice samt IT-sikkerhet.

Vegard er nysgjerrig på teknologi og trives med å eksperimentere. Eksempelvis har han laget en robotarm som spiller tripp-trapp-tresko ved hjelp av maskinsyn (OpenCV).

I prosjekter er Vegard en effektiv og nøyaktig utvikler som alltid har leveranser med meget høy kvalitet. Han trives godt i team og tar ansvar, samtidig som han er selvgående og trives også med å jobbe alene. Tidligere arbeider har gitt han nyttig hands-on erfaring fra store enterprise systemutviklingsprosjekt, produktledelse og produktutvikling, system administrasjon samt IT-sikkerhet.