Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Vemund Jakobsen

Seniorkonsulent, Bergen
Vemund Jakobsen

Vemund er utdannet med en Master i Informatikk fra Universitetet i Bergen. Han har etter endt utdanning jobbet som fullstack-utvikler, og har vært med i flere prosjekter fra start til ferdig produkt. Han har også jobbet med mindre konsulentoppdrag, i tillegg til support og drift av systemer.

Vemund har lang erfaring som fullstack-utvikler, og har jobbet med både frontend (GUI- og web-applikasjoner) og backend, i tillegg til databaser, SQL, skyteknologi og integrasjoner. Han har jobbet med teknologier som Java, React, Redux, Typescript, Oracle, Puppet og AWS cloud-plattformen. Gjennom større prosjekter er han vant med å jobbe i team og tett med kunden ved bruk av Scrum-metoden. Vemund er også godt kjent med Kanban-metoden gjennom mindre konsulentoppdrag. Han har god kjennskap til SQL gjennom utvikling av rapporter, BI-løsninger og integrasjoner.

Vemund en positiv, omgjengelig og engasjert person som motiveres av å skape gode løsninger som kan hjelpe kunden. Han jobber godt i team, men har også evnen til å jobbe selvstendig. På fritiden liker han å drive med hagearbeid og holde seg aktiv gjennom trening.