Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Vugar Abdulzada

Seniorkonsulent, Stavanger
Vugar Abdulzada

Vugar Abdulzada har en Master in Computer Science fra UiS og er en innovativ seniorkonsulent som brenner for frontend og skybaserte løsninger. Han er en spydspiss innen frontend-programmering og har dybdekompetanse på React, VueJS, Svelte, HTML5, CSS, JavaScript og TypeScript. Han har også god erfaring med backend-teknologier som Java, C#, Python, NodeJS, Spring Boot og AWS Web Services etc.

Vugar har ledet utviklingen av flere nettsteder og er vant til å bygge robuste og skalerbare programvareløsninger etter beste praksis. Programmeringsprinsipper som DRY, CQRS, KISS og Solid sitter godt og følges nøye i en hver leveranse. Hans tilnærming er å lage kundeorienterte løsninger som følger retningslinjene for UI-design og produserer intuitiv brukeropplevelse. Vugar er også topp sertifisert deriblant MCD-, OCJD-, OCEJWCD- og flere MCP-sertifiseringer.

Som person er Vugar pragmatisk, og hans motto i livet og på jobben er integritet, kompetanse, dedikasjon og fellesskap. Selv om teknologi er hans viktigste lidenskap forstår han også verdien av sosiale ferdigheter.