Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

David Nazim Jæren

Senior utvikler, Stavanger
David Nazim Jæren

David har en Master in Computer Science fra Universitetet i Stavanger (UiS), og er en innovativ seniorkonsulent som brenner for frontend og skybaserte løsninger. Han er en spydspiss innen frontend-programmering og har dybdekompetanse på React, VueJS, Svelte, HTML5, CSS, JavaScript og TypeScript. Han har også god erfaring med backend-teknologier som Java, C#, Python, NodeJS, Spring Boot og AWS Web Services med flere.

David har ledet utviklingen av flere nettsteder og er vant til å bygge robuste og skalerbare programvareløsninger etter beste praksis. Programmeringsprinsipper som DRY, CQRS, KISS og Solid sitter godt og følges nøye i en hver leveranse. Hans tilnærming er å lage kundeorienterte løsninger som følger retningslinjene for UI-design og produserer intuitiv brukeropplevelse. David er også topp sertifisert deriblant MCD-, OCJD-, OCEJWCD- og flere MCP-sertifiseringer.

Som person er David pragmatisk, og hans motto i livet og på jobben er integritet, kompetanse, dedikasjon og fellesskap. Selv om teknologi er hans viktigste lidenskap forstår han også verdien av sosiale ferdigheter.