Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Yvan Montuelle

Seniorkonsulent Innsikt, Bergen
Yvan Montuelle

Yvan er vår mest erfarne Business Intelligence-konsulent og har jobbet med virksomhetsstyring, innsiktsløsninger, datavarehus og analyseløsninger i store internasjonale selskaper i det meste av sin karriere.

Yvan har gjennom årene jobbet med en rekke ledende Business Intelligence-verktøy, og har også vært med på å utvikle slike ledende verktøy i Panorama Software, som utviklet OLAP-motoren som ble kjøpt av Microsoft og danner grunnlaget for SQL Server Analysis Services (SSAS). Hans siste prosjekt har vært en fullverdig løsning for virksomhetsstyring for Israels ledende leasing- og utleieselskap for bil, Eldan. Tidligere har han også utviklet BI- og datavarehusløsninger, inkludert komplekse ETL-løp for store internasjonale selskaper, og har en usedvanlig dyp forståelse av både teknologi og arbeid med forretningskritiske data.

Som person er Yvan vennlig, lett å samarbeide med og i stand til å trekke på sin enorme erfaring og ekspertise for å hjelpe sine kunder og teammedlemmer med å skape svær verdifulle løsninger for forretningsinnsikt og beslutningsstøtte