Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Årets Webstep-julegave til Leger uten grenser

Kompromissløs innsats i risikoområder over hele verden sendte Leger uten grenser til topps på årets julegaveliste i Webstep. – Gave til et godt formål har vært en tradisjon fra dag én hos oss, og Leger uten grenser har vært på mottakerlisten vår mange ganger, sier Webstep-leder Kjetil Eriksen. Nå skal Leger uten Grenser og Webstep møtes for å se hvordan relasjonen kan utvikles.

På nyåret møtes Leger uten Grenser og Webstep for å lære mer om hverandre og hvordan de – på hver sine måter – bruker teknologi for å nå sine mål. Mangeårige julegaver kan kanskje lede til noe mer?


Eksperter som går den ekstra milen

– Leger uten grenser imponerer. Dette er eksperter som hver dag går den ekstra milen for pasientene sine verden over, og de gjør det i områder som i mange tilfeller er gitt opp av andre. Ikke minst gjør de det med et stort hjerte og med klippefast tro på verdien av arbeidet de gjør. Dette er en organisasjon drevet av stolthet og profesjonalitet, mener Kjetil Eriksen, som er nysgjerrig på hvordan digitaliseringsbølgen har truffet hjelpeorganisasjonen.

Forbedre, fornye, vitalisere og endre

– Vi er på oppløpssiden av et år der vårt fag og vår kunnskap har fått enorm oppmerksomhet. Gjennom digitalisering har alle deler av samfunnet, både på privat og offentlig side, i kommersielle og ikke-kommersielle organisasjoner, samlet seg rundt det vi driver med. Det handler om å forbedre, fornye, vitalisere og endre til beste for kunder, pasienter, borgere og brukere. Forenkling, forbedring og nytenkning står i sentrum – og automatisering, robotisering, maskinlæiring  og IoT er blitt en del av dagligtalen. Over alt dette ligger mulighetene i skyen og det skykompetanse kan utrette. Her har Webstep satt inn ekstra kraft gjennom kompetanse og vilje til å dele med andre, sier han.

Tar jul som børsnotert selskap

Børsnoteringen av Webstep i oktober, der mer enn halvparten av de ansatte ble med på eiersiden, er av de store tingene som skjedde i Webstep 2017. På fag- og oppdragssiden er tiden brukt godt for å rekruttere flere flinke ansatte til viktig arbeid ute hos mer enn 200 kunder. Juleferien er velfortjent.

– Vi ser tilbake på et flott år, ønsker alle rundt oss en fredelig julehøytid og ser fram til å møte Leger uten grenser i et godt nytt år 2018, avslutter webstepleder Kjetil Bakke Eriksen.

Relatert / Kontaktpersoner