Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

– Takk for de første 20!

Arne Solheim
1. april 2000 sparket Webstep fra og startet reisen med å bygge opp et teknologi- og rådgivningsselskap med eksperter på IT. Noen uker før sprakk dotcom-boblen med et smell.


Timingen kunne vært bedre, mente mange, uten at nykommeren ble tatt nevneverdig på alvor uansett. Men selskapet som tar godt vare på ansatte, bygger sterke fagmiljøer og tilbyr konsulenter med stor leveranseevne, slo godt an. Årene som fulgte viste at plattformen var solid og selskapet viste seg sterkt både i oppgangs- og nedgangstider. Webstep skjøt fart.

I 2004 startet knoppskytingen, fra Bergen til Oslo. I 2005 kom Stavanger-avdelingen på plass, året etter landet Webstep i Trondheim. Siden har Oslo vokst seg store og Webstep passert 400 ansatte. Sørlandet og Haugalandet har kommet til. I 2012 etablerte Webstep seg i Sverige, med operasjoner i Stockholm, Malmö, Uppsala og Sundsvall. 19-åringen har snart tre år bak seg på Oslo Børs allerede, og nå er tenåringen blitt ordentlig voksen.

– 20 år er en merkedag og 20 år er vel verdt å feire. Dato for fag og fest var på plass, og så kom corona, forteller konserndirektør Arne Norheim. – Men vi skal ta det igjen, lover han.

Akkurat nå jobber Webstep med å holde produktiviteten høy og leveransene stødige for kundene sine. Det er mange som bretter opp ermene og sørger for at Norge og Sverige virker også i coronaens tid.

– Teknologi har raskt seilt opp som en løsning nå som mye annet fortoner seg som problemer, mener Arne Norheim. Han opplever et Webstep som virker godt også i krevende tider:

– Vi er satt opp for tøffe tak. Webstep har flinke folk og dyktige kunder. Vi utvikler morgendagen sammen med kundene våre, hver dag. Det gjør vi også i dager som disse. Applaus til kundene våre som vi har jobbet sammen med gjennom 20 år. Vi er klare for de 20 neste, også nå som vi jobber fra hjemmekontor i Norge og Sverige, smiler websteplederen, og avslutter med takk og gratulerer:

– Takk for tillit fra kundene våre og gratulerer til hver og en av våre ansatte som hver eneste dag gjør Webstep til en unik arbeidsplass! Sammen gjør vi en forskjell og skaper verdier for kundene våre. Det er vi stolte av!

——

Nysgjerrig på jobb i Webstep? Sjekk våre jobbannonser!

Fyrverkeri med teksten Gratulerer med dagen

Relatert / Kontaktpersoner