Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Strålende fagdag hos Webstep Oslo

Kunnskapsløft, energiboost, inspirasjon og fellesskap. Etter mer enn to års opphold ble fagdagen i Oslo en herlig opptur for kunnskapstørste Websteppere. Kompromissløs satsing på kompetanse kjennetegner Webstep. Og dette er bare begynnelsen.

Når alt er i bevegelse er det ikke et alternativ å stå stille. Det vet vi. Teknologiutviklingen går raskere enn før, og aldri har det vært viktigere å holde seg oppdatert. Spesielt for fagfolk i IT-bransjen. Lørdag 30. april samlet kompetansehuset Webstep over 100 eksperter til fagdag på Rebel i Oslo.

– Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Uten ledende fagkompetanse vil vi ikke kunne være en troverdig rådgiver og støttespiller for våre kunder. Derfor investerer vi hele tiden i kompetanseutvikling, sier stolt fagnerd i Webstep, Arne Solheim.

Arne var ansvarlig for gjennomføring av fagdagen i Oslo, men hadde god hjelp av en bredt sammensatt arrangementskomité som leverte et innholdsrikt og godt program.

Kunnskap er ferskvare

På fagdagen var det inspirasjon å hente for både utviklere, prosjektledere, data scientists, testledere og sikkerhetseksperter. Det var fire spennende parallelle fagsesjoner, og i tillegg hadde Webstep hentet inn den anerkjente sikkerhetsforskeren Scott Helme som keynote speaker.

Scott imponerte, delte, diskuterte og demonstrerte, og fikk mange gode spørsmål fra interesserte deltakere, som alle har et sikkerhetsfokus på sine respektive fagområder. Hans kunnskap og erfaring innenfor digital sikkerhet er udiskutabel, og på Websteps fagdager skal lista legges høyt med tanke på nytteverdi og kvalitet.

– Kunnskap er ferskvare, og faglig påfyll derfor avgjørende. Fagdagen ga oss en mulighet for å samle alle våre folk i Oslo. Det er viktig for å styrke oss på tvers av avdelinger og fag, sier Arne Solheim.

Kultur for deling

22 fantastiske bidragsytere fra egne rekker på scenen under fagdagen i Oslo sier noe om en kultur for kunnskapsdeling. Og nok en gang er det bevist: kulturen sitter ikke i veggene. Den sitter i folka. Spesialister som raust deler av sin kunnskap spiller andre gode.

– Fagdagen skaper samhold og tilhørighet. Den viser at Webstep er store nok til å ha tyngde og små nok til å bry seg. Hos oss får alle muligheten til å vokse. Det er jeg stolt av, avslutter en litt sliten, men veldig fornøyd Arne Solheim.

Fagdagen i Oslo tente gnisten for livslang læring, og det var godt å møtes igjen fysisk etter noen års opphold. Sammen, på tvers av oppdrag, prosjekter og teamleveranser, har Webstep nå styrket sin bunnsolide kompetanse for å være med å utvikle morgendagen.

Ansatte i Webstep poserer på fagdagen i Oslo

Fagdagen i Webstep Oslo tente gnisten for livslang læring. Sammen, på tvers av oppdrag, prosjekter og teamleveranser, styrker Webstep sin allerede bunnsolide kompetanse for å være med å utvikle morgendagen. Foto: Johnny Syversen

Relatert / Kontaktpersoner