Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ny leder for Webstep Sørlandet

Andreas Eriksen-Fedog har tatt over stafettpinnen som ny leder for Websteps avdeling på Sørlandet. Han inngår i ledergruppen i Norge, og vil spille en sentral rolle i den videre driften av selskapet.

Hvem er Andreas (40), og hvilke tanker har han om å overta styringen av Websteps raskt voksende regionkontor på Sørlandet? Vi tok en kort prat med den nye avdelingslederen, som har solid fartstid fra både IT og finans.

Gratulerer med ny spennende jobb, Andreas! Nå har du vært i din nye rolle som leder for Webstep Sørlandet i snart en måned. Hvordan har oppstarten vært?

– Måneden har vært meget bra! Jeg har arbeidet som interimleder for kontoret siden februar, noe som har gitt en glidende overgang til rollen. Jeg er stolt over muligheten til å få lede denne dyktige gjengen videre, og ydmyk i forhold til ansvaret det innebærer. Webstep har allerede et solid fotfeste på Sørlandet, og vi jobber med noen av de største kundene i regionen. Den gode kvaliteten i arbeidet som våre seniorkonsulenter utfører hver dag, er imponerende og bidrar til å bygge tillit hos kundene våre.

Hvordan vil du bruke din varierte yrkeserfaring i din nye rolle?

– Jeg trives med mennesker. Det kommer godt med når relasjoner til både kunder og ansatte skal bygges og videreutvikles. For meg handler lederrollen om å se andre. Se ansatte for deres bidrag og prestasjoner, og se behov og utfordringer hos våre kunder. Det er veldig motiverende å matche kompetanse og oppgaver på en god måte, og oppleve at mennesker rundt meg lykkes.

Hva driver deg fremover?

– Teknologibransjen er i en enorm utvikling og kombinasjonen teknologi og kompetanse kan løse store utfordringer fremover. Webstep har som eksperthus en unik mulighet til å være med å utvikle morgendagen. Det å stå midt i denne utviklingen og ha mulighet til å påvirke er en enorm drivkraft for meg.

Hva kan Sørlandet by på?

– Sørlandet er en spennende region i vekst. Regionen kan by på et variert næringsliv, bestående av både etablerte bedrifter og gründer- og vekstselskaper. Dette gir gode muligheter for spennende oppdrag for konsulentene våre, som består av en god blanding Java- og .NET-utviklere samt UX-designere.

– Webstep Sørlandet satser fremover på utviklingstjenester og UX design for å imøtekomme det økende behovet for denne type kompetanse. Det viktige i denne satsingen er å arbeide kontinuerlig med faglig påfyll samt å sikre at de ansatte i Webstep har en god balanse mellom jobb og fritid. Kort sagt: en ukomplisert og fleksibel jobbhverdag.

Hvordan kan teknologi være med å forme fremtiden?

– Jeg er en teknologioptimist, og har tro på at teknologi kan være med på å løse mange av de samfunnsproblemene vi står overfor. Nøkkelen er riktig bruk av teknologi og kompetanse. Et eksempel fra Sørlandet er teknologiselskapet Swipload som tar i bruk teknologi for å løse utfordringer innen transportbransjen. Her bistår Webstep med utvikling av deres løsning.

– Fremover vil vi se at ulike teknologier kombineres, og skaper grobunn for akselerert vekst og nye muligheter. Enklere tilgang til teknologier som kunstig intelligens, sensorteknologi, tingenes internett og stordata kombinert med riktig kompetanse, vil gi en rivende utvikling fremover. Swipload er langt fremme, og arbeider blant annet med å optimalisere løsningen sin ved hjelp av maskinlæring og kunstig intelligens.

– Teknologi gir uante muligheter, men tilgang på kompetanse er avgjørende. Her kan Webstep bistå.

Med Andreas som avdelingsdirektør for Webstep Sørlandet er det ingen tvil om at seniorkonsulentene på Sørlandet har fått en leder som bryr seg. Oppdragene står i kø, og nå handler alt om å ansette enda flere flink folk som kan være med å utvikle morgendagen. Ta kontakt med Andreas direkte om du ønsker å diskutere enten oppdrag eller ledige stillinger.

– Jeg gleder meg til å bygge videre på et allerede solid fundament. Webstep består av fine folk, som hver dag er med å gjøre en forskjell. Min oppgave er å spille dem enda bedre. Stikkordene er: spennende oppdrag, faglig utvikling – og god stemning. Dette blir skikkelig gøy, avslutter en entusiastisk Andreas Eriksen-Fedog.

Andreas poserer foran Webstep-veggen på Sørlandet.

– Webstep består av fine folk, som hver dag er med å gjøre en forskjell. Min oppgave er å spille dem enda bedre, sier Andreas Eriksen-Fedog, ny leder for Webstep Sørlandet.

Relatert / Kontaktpersoner