Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ny leder for Webstep Stavanger

Med Arne Sværen-Bryne som ny regiondirektør i Stavanger sikrer Webstep stabilitet og kontinuitet i organisasjonen. Han går inn i ledergruppen i Norge, og vil spille en sentral rolle i den videre driften av selskapet.

Arne Sværen-Bryne har vært ansatt i Webstep siden 2010, og tar med seg lang erfaring fra salgsteamet i Stavanger når han overtar som regiondirektør. Med master i informasjonsteknologi og tekniske sertifiseringer har han også jobbet flere år i konsulentrollen. Det kommer godt med når han sammen med ledergruppen i Stavanger skal videreutvikle kompetansebasen og organisasjonen i byen.

– Jeg er stolt og ydmyk overfor oppgaven jeg nå har fått. Å lede denne dyktige gjengen med nesten 70 medarbeidere gir en fantastisk mulighet til å koble spennende kundeprosjekter med vår etterspurte ekspertkompetanse, sier den nye regiondirektøren, Arne Sværen-Bryne.

Tillit og fleksibilitet

Etter nesten 18 år i Webstep valgte Geir Jåthun Hindenes å forlate Webstep. Han etterlater seg et regionkontor i vekst, der respekt for enkeltmennesket har stått sentralt. Geir har i hele sin tid som leder for Stavanger-kontoret vært en stor tilhenger av tillitsbasert ledelse, og dette er også et område som Arne vil vektlegge.

– Geir var en stødig, ryddig og trygg leder. Han har vært avgjørende for å bygge opp vår virksomhet i Stavanger, og jeg deler hans tanker om betydningen av fleksibilitet og frihet i konsulentrollen, sier Arne Sværen-Bryne

Webstep er kjent for sin ekspertkompetanse, og den nye lederen er glad for å være del av et sterkt salgsteam, som vil jobbe videre med å styrke denne posisjonen. Fokus fremover blir flere spennende prosjekter samtidig som Webstep skal gjøres til en enda bedre arbeidsplass for konsulentene.

En sterk og samlet ledergruppe i Stavanger skal gjøre Webstep til en enda bedre arbeidsplass for konsulentene. Fra venstre: Gunnstein Økland, Arne Sværen-Bryne, Therese Tran, Sjur Gran Sørskår og June Slagstad.

Region i vekst

Webstep tror på sterke lokale IT-miljøer for å sikre nærhet til kunder og marked. Siden etableringen av Stavanger-kontoret i 2005, har organisasjonen blitt en ettertraktet partner for mange av de største virksomhetene i regionen.

Satsingen på leveranser av teams som en tjeneste har bidratt til styrket konkurransekraft for selskapet. Det gjelder også i et stramt kandidatmarked, der fleksibilitet og valgfrihet verdsettes høyt.

– Med team-leveranser har vi blitt en viktig strategisk partner for mange av våre kunder. Vi merker økt etterspørsel etter flinke folk, og jeg er glad for at vi fortsetter å tiltrekke oss de dyktigste ekspertene i markedet. Et sterkt fagmiljø er en forutsetning for å lykkes i markedet, avslutter Arne Sværen-Bryne, som allerede har overtatt som leder av Webstep-kontoret i Stavanger.

Portrettbilde av Arne Sværen-Bryne

Arne Sværen-Bryne tar over som ny regiondirektør i Webstep Stavanger.

Relatert / Kontaktpersoner