Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Hvordan vi leverer

  • Webstep tilbyr ulike leveransemodeller, tilpasset kundens behov og egenart.

    Vi har ressurser nok til å skalere opp og ned underveis i prosjektet, alt etter hva som trengs; fra utleie av enkeltkonsulenter som løser konkrete oppgaver, via rådgiving, prosjekt- og kvalitetsledelse, til at Webstep stiller med fullt team og leverer nøkkelferdige løsninger.

Les mer om hvordan vi leverer

Eksperter + -

Eksperter til kunder

Fagekspertene fra Webstep dekker et bredt kompetansespekter, og kan levere tjenester i ulike roller, i ulike faser av prosjekter og oppgaver.

Alle som jobber i Webstep – konsulenter, selgere og ledere, er ansatt i kraft av omfattende kompetanse, utdannelse og erfaring på sine felt.

Fagekspertene kan levere tjenester i ulike roller, i ulike faser av prosjekter og oppgaver, innenfor private og offentlige virksomheter. Vi har erfaring på tvers av alle IT-intensive bransjer og sektorer.

En eller flere konsulenter kan leies inn for å jobbe med utvikling på spesifikke verktøy, systemarkitektur, brukeropplevelse (UX), skyløsninger, integrasjon mellom systemer og en rekke andre områder.

 

Engasjert ansatt i Webstep

Team som en tjeneste + -

Utleie av små og større team

Vi kan levere alle typer ekspertteam avhengig av behov, kompleksitet og omfang, på oppdrag fra deg eller sammen med dine egne fagfolk. Du avgjør om vi skal jobbe ute hos deg eller inne hos oss.

Webstep opptrer gjerne som endringspartner for å hjelpe virksomheter til gode strategiske valg i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning.

Team som en tjeneste betyr at vi kan skreddersy riktige team til riktige oppgaver og skalere disse gjennom prosjektenes ulike faser. Vi kan sette sammen hele team, team for delprosjekter eller spesialoppdrag og vi kan forsterke og utvide eksisterende interne team hos kundene våre.

Dersom det er mest praktisk eller ønskelig , kjører vi gjerne inhouse prosjekter gjennom en eller flere av våre avdelinger, på vegne av kunde.

Kontakt oss for å avstemme dine behov med våre muligheter. Her kan du lese mer om hvilke tjenester vi leverer  og våre leveranseformer.

Prosjekter og løsninger + -

Nøkkelferdige prosjekter og løsninger

Webstep har kapasitet og kompetanse til å bistå kunder med prosjekter fra A til Å.

Vår oppgave er å møte kompliserte utfordringer med brukervennlige og ukompliserte løsninger.

Vi dekker alle nødvendige kompetansekategorier som skal til for å gjennomføre et høykvalitets teknologiprosjekt fra behovsavklaring og analyse, til nøkkelferdig løsning, test, produksjonssetting og support. Vi kan også bemanne oppgaver og deler av prosjekter med skreddersydde team.

Vi benytter det totale tilfanget av ekspertkompetanse og erfaring i Webstep, vi kan operere på tvers av geografi geografi og tilpasser leveransen til kundens behov for arbeid i kundemiljøet, «on site» hos Webstep.

Kundene våre jakter konkurransefortrinn i tøffe markeder eller optimale løsninger for kunder, brukere og borgere.

Se hvilke tjenester vi leverer – og ta en prat med oss om hvordan vi kan hjelpe deg.