Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ida Furnes Breivik kåret til ledertalent

Leder for Webstep Solutions, Ida Furnes Breivik (34), er på topp10-listen i kategorien «Årets salgsleder» 2022 i E24-kåringen. Hennes positive innstilling og solide resultater overbeviste juryen. 

For fjortende gang har den norske økonomiredaksjonen E24 kåret det norske næringslivets fremste ledertalenter under 35. Felles for dem er at de alle har ekstraordinære og dokumenterbare resultater, oppnådd gjennom inspirerende team-ledelse, profesjonell kundetilnærming og solid gjennomføringskraft.

Der har vi Ida i Webstep.

Årets salgsleder

Hundrevis av nominasjoner kom i år inn til en faglig meget sterk jury, ledet av Cathrine Foss Stene. De nominerte ble vurdert innenfor syv ulike talent-kategorier, før topp 10-kandidatene ble presentert og hedret på Sentralen i Oslo 30. november.

Ida Furnes Breivik var nominert i kategorien «Årets salgsleder». Den omfatter salgsledere innenfor alle salgskanaler, enten der er direkte salg, partnersalg eller annet, og det kan dreie seg om salg av både produkter og tjenester.

– Ida er en stor ressurs i Webstep. Hennes evne til å se mennesker og bygge team har kommet tydelig frem over de siste to årene. Hun har bygget opp en stor ny avdeling med utviklere, og har sørget for å få dem ut i nye og gamle kundeprosjekter. Det står det respekt av, sier Save Asmervik, konsernsjef i Webstep.

Positiv og uredd

Som vestlending fra Ålesund er Ida ikke redd for å gå inn i diskusjoner, men er også lydhør for innspill og motargumenter. Hun har opparbeidet seg god forståelse for hvordan teknologi kan drive frem både endring og resultater, og her ligger noe av nøkkelen til suksess: Ida kombinerer solid kunnskap med en fantastisk evne til å se muligheter.

– Ida’s gode humør er smittende, og hun er alltid raskt fremme med en hjelpende hånd om andre behøver støtte. Hun er raus og løsningsorientert, og en kulturbygger av rang. Hun er virkelig et stort ledertalent, og vi er svært glade over å ha Ida i Webstep, avslutter en stolt Save Asmervik.

Ida Furnes Breivik poserer med NHO-sjefen og samfunnsredaktør i E24

Ledertalent og avdelingsleder for Webstep Solutions, Ida Furnes Breivik, hedres ikke bare av et samstemt Webstep, men også av NHO-sjef Ole Erik Almlid og samfunnsredaktør i E24, Torbjørn Røe Isaksen. Foto: Otto Backer Solberg

Relatert / Kontaktpersoner