Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Webstepkvinnene til topps på Rebel

Flere kvinner til Webstep! Målet er blankpusset og denne uken møttes mer enn 40 Webstep-kvinner til storsamling. Skyhøy stemning hos Webstep i Oslo og på SHE-konferansen dagen etter.

Mangfold er viktig for Webstep. Og det er viktig med enda bedre likevekt mellom kvinner og menn. Det gjør oss sterkere og det gir oss bedre handlekraft, meldte Webstep-leder Save Asmervik i oppstarten. Og med utgangspunkt på 14% kvinner fronter han også arbeidet som skal få Webstep oppover statistikken.

Flere kvinner i IT

– Vi er på vei fra en mannsdominert systemutviklingsbransje til at vi nå ser en 40% kvinneandel på disse studiene. Det betyr at vi sammen må bygge den perfekte arbeidsplassen for alle, understreket han i dagens desentraliserte hilsen fra Webstep på Torget i Trondheim.

Samlingen leverte

Anita Hansen leder Websteps prosjektlederavdeling og leder selv prosjektet “Flere kvinner til Webstep” på vegne av fellesskapet. Hun tok i mot mer enn 40 kolleger fra Oslo og fra alle Webstep-byene hele veien fra Kristiansand til Trondheim, og er godt fornøyd med resultatet av de to dagene sammen.

– Formålet var å bli kjent og skape en fellskapsfølelse på tvers. Det ble absolutt levert. Etter to dager reiser vi hjem til kontorene våre som ambassadører som alle utfordrer og minner på betydningen av mangfold og likestilling, forklarer Anita, og røper planen for neste år.

Mangfold i 2024

– Drømmen for SHE Conference 2024 (Social, Human, Equity) er at det ikke bare er kvinner som deltar, men at vi har med oss flere av våre mannlige kolleger. Jeg tror at mange menn hadde fått seg en a-ha opplevelse og at det ville satt i gang en god refleksjonsrunde. Vi vil jo det samme – men trenger å bli mer bevisste på problemstillingene, avslutter hun.

Nysgjerrig på kvinner i Webstep?

Kontakt gjerne Anita – eller sjekk ut jobbmulighetene våre her: https://karriere.webstep.no/ 

Viser Webstep-kvinner på SHE-Conference i Oslo 2023

Webstep-kvinner på samling i Oslo. Mangfold er et konkurransefortrinn og Webstep vil ha flere kvinner som kolleger.

Relatert / Kontaktpersoner