Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Jubeldag for Webstep - avtale signert med UDI

Denne uken ble det klart at en samarbeidskonstellasjon av Computas, Webstep, KnowIT og Kantega ble en av to hovedleverandører av IT-utvikling og vedlikehold av digitale løsninger for Utlendingsdirektoratet (UDI). Avtalen har en ramme på 5 år, med 3 års forlengelsesmulighet.

Stor dag for oss!

– Dette er en stor dag for oss, sier avdelingsdirektør for Webstep i Oslo, Anders Høibakk. – Vi er i en sterk samarbeidskonstellasjon med partnere vi er godt kjent med fra før og ser fram til å levere til UDI, en av våre sentrale statsinstitusjoner, understreker Webstep-lederen.

Den andre hovedsamarbeidspartneren er Twoday og avtalens totalverdi kan bli på 2,1 milliarder fordelt på de to samarbeidspartnerne. 


Bygge og forbedre

– I konkurransen om de nye kontraktene har det vært viktig for UDI å finne partnere med god evne til å bygge og stadig forbedre utlendingsforvaltningens kompetanse, kapasitet og kultur for digitalisering, sier Dag Anders Brunstad, direktør for digitalisering i UDI, i en pressemelding sendt ut av Computas i dag. Ivar Moene og Josefine Kitmitto har ledet Websteps arbeid med å få på plass Websteps bidrag inn i avtalen.

Senioritet, kompetanse og erfaring

– En konstellasjon som vår handler om tett samarbeid for å tilgjengeliggjøre det ypperste fra hver av oss. I Webstep har vi lang erfaring i å stille med senioritet, relevant kompetanse og betydelig erfaring. Det har styrket tilbudet som til slutt trakk det lengste strået, og det føles svært godt, sier Josefine Kitmitto. – I tøffe tider med krig og konflikter kommer UDI sin verdi og betydning særlig klart fram. Det oppleves verdifullt å være med og bidra til utviklingen av en så viktig institusjon. Vi ser fram til å jobbe sammen med UDI gjennom denne avtalen, avslutter hun. 

Viser bilde av de to fra Webstep som siteres i saken Josefine Kitmitto og Anders Høibakk

Helt i mål: Denne uken kunne Josefine Kitmitto, Anders Høibakk og Webstep slippe jubelen løs. Avtale i boks med Utlendingsdirektoratet.

Relatert / Kontaktpersoner