Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Kjetil Bakke Eriksen tilbake i Webstep

Websteps tidligere CEO har de siste to årene vært styreleder i Webstep. Nå overtar han roret etter Save Asmervik og setter i gang arbeidet med å få på plass ny konsernsjef i selskapet.

Save Asmervik fikk mange godord med seg ut av Webstep da styret denne uken valgte å bytte CEO. – Asmervik har stått for vekst i Webstep og utviklet leveransemodellen videre til å bli mer markedstilpasset. Sammenfall av tøffere tider og svake økonomiske resultater gjorde likevel at partene ble enige om å skille lag, forklarer Kjetil Bakke Eriksen, som nå er tilbake i øverste, operative rolle i selskapet.

Kjenner Webstep ut og inn

– Jeg kjenner Webstep svært godt og har hatt nærmest alle roller i organisasjonen. Jeg etablerte Webstep Oslo i 2004 og ledet Webstep fra 2006 til 2019. Siden 2020 har jeg vært styremedlem, de to siste årene styreleder. Det gir oversikt og innsikt. Jeg tror det vil være både viktig og nyttig i fasen vi er i nå, forklarer Webstep-lederen.

To oppgaver i fokus

Webstep’s nye CEO har to oppgaver top of mind i månedene som kommer; lede selskapet og finne sin etterfølger. Og han er topp motivert for å gå løs på dem begge.

– Webstep er et fintunet kvalitetsurverk som leverer topp kompetanse til krevende kunder år etter år. Vi er helt på toppen i leveranseevne på dette nivået. Jeg kjenner lederne og avdelingene godt, og kan støtte, sparre og beslutte i alle prosesser der det trengs. Samtidig skal jeg tilrettelegge for min egen etterfølger. Styret ansatter, men jeg er med i prosessen, forklarer Eriksen.

Hit the ground running

Nå har han en uke bak seg i Webstep-organisasjonen. Rett på sak er bare fornavnet når fredagen rundes og helgen er på vei. – Det er et privilegium å komme tilbake til den operative organisasjonen og oppleve den i aksjon igjen, sier Kjetil Bakke Eriksen, på vei inn i helgen. – Jeg ser fram til fortsettelsen, avslutter han. 

På bildet er Websteps CEO Kjetil Bakke Eriksen

Topp motivert: Midlertidig CEO Kjetil Bakke Eriksen ser fram til å lede Webstep og finne sin etterfølger.

Relatert / Kontaktpersoner