Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ny styreleder i Webstep: Åpen, ærlig og rett fram

Etter trekvart år i styret, trakk Kjell Magne Leirgulen denne uken på seg styreledertrøyen i Webstep. Åpenhet, ærlighet og transparens møter Webstep-verdiene dyktig, ukomplisert, nytenkende og generøs. Den akkorden klinger godt.

– Jeg forstår konsulentbransjen og konsulentene er gullet i Webstep. Jeg har stor tro på selskapet vårt, kjenner det gode ryktet på kundesiden og tror på dyktige folk med passion. Webstep har svært dyktige konsulenter, da er det bare rett og rimelig at vi skal være det beste stedet å jobbe. Da gjør vi gode kundeleveranser, understreker han.

Tar med seg bred erfaring

Kjell Magne Leirgulen, til daglig CEO i Embron Group AS, har en styreleder-CV godt innenfor ønskelisten for et konsulentselskap. Han har jobbet for og ledet IT-konsulenter, har betydelig toppledererfaring fra selskaper som har lykkes, og er styreleder i flere selskaper som skaper gode arbeidsplasser, fornøyde ansatte og eiere.

– Jeg er utadvendt, åpen og rett fram, og jeg ønsker å spille andre god. Jeg liker coachrollen og kjenner hver dag på verdien av å lære nye ting, lytte og lære, forklarer han, og røper samtidig hva dette egentlig handler om:
– Kommunikasjon! Det at vi alle lytter og lærer av hverandre!

Fornøyde kunder og konsulenter

En annen viktig jobberfaring Kjell Magne Leirgulen tar med seg, er respekten for – og verdien av – gode selgere:

– Det er noe helt eget å være sulten på – og leve i – salgsprosesser. Gode selgeres evne til å glede seg både over salgsarbeidet og resultatene, er gull verd. Jobben selgerne gjør, bidrar til fornøyde kunder og konsulenter. Dyktige konsulenter og like dyktige selgere, er en vinneroppskrift, forklarer en engasjert, ny styreleder.

Opptatt av å se framover

– Målet må alltid være å løfte til nye høyder. I dette arbeidet har styret en viktig oppgave. Vi skal skape de beste forutsetninger for at Webstep skal lykkes. Styret må sikre at selskapet ansetter, tar vare på og utvikler dyktige konsulenter, som igjen skaper fornøyde kunder. Verre er det ikke, ler Kjell Magne Leirgulen, og runder av med verdien av å feire:

– Ingenting er som å ta skikkelig i etter store seire og gode resultater. Og veien dit går vi sammen, avslutter han. 

Ny styreleder i Webstep, Kjell Magne Leirgulen

Kjell Magne Leirgulen, CEO i Embron Group AS, er ny styreleder i Webstep ASA.

Relatert / Kontaktpersoner