Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Året vi passerte milliarden

Første kvartal er allerede levert når årsrapporten kommer for året som gikk. 2023 ble året Webstep passerte en milliard i omsetning, en milepæl vi har jobbet mot  lenge.

Kjetil Bakke Eriksen, Webstep Interim CEO

Årsrapporten 2023 er sluttresultatet av en lang prosess der informasjon samles og sammenstilles for å fortelle historien vår om året som gikk. Om hva gikk fram og hva som gikk tilbake. Om hvorfor noe gikk opp og noe gikk ned. Og, ikke minst, om grepene vi tok for å møte året vi nå er langt inne i.

2023 ble et år med mange motsetninger, med omsetningsrekord og organisasjonsutvikling – men også tøffere tider i markedet og viktige grep for å håndtere utfordringer på beste vis. 

Her finner du: Webstep årsrapport 2023

Årsrapporten leveres når jeg er på oppløpssiden av min gjesteopptreden i den “gamle” CEO-rollen min. Ny CEO er ansatt, og Kristine Lund forbereder seg nå til å ta over. Det vet jeg hun ser fram til med stor glede. Og hun kommer til å bli tatt godt imot.

I årsrapporten trekker jeg fram historien om å ta gode grep for tøffe tider, og styrke organisasjonen, salgsprosessene og markedsmodellen vår. Våre dyktige konsulenter har fått utvidet sine faglige muligheter og kundene våre kan i økende grad nyte godt av fleksible og målrettede teamleveranser. Vi viser oss tilliten verdig til å løse de mest krevende digitaliseringsutfordringene og slik skapes verdier for kundene våre, og dermed oss selv.

Børsnoterte selskaper er ett av de flotteste uttrykkene for åpne, tillitsbaserte samfunn, der likebehandling og gjennomsiktighet er avgjørende. At Webstep er børsnotert, er et tegn på tillit og kvalitet. Vi er en del av det store økosystemet som jobber for økonomisk vekst og innovasjon, og vi rapporterer etter strenge regler som sikrer at alle hos oss og rundt oss blir likebehandlet og sikres samme informasjon samtidig. Det er vi stolt av.

En årsrapport er et dokument og en historie til ettertanke. I en verden der vi alltid er i bevegelse og ønsker oss lenger og høyere, bygger vi på det eksisterende. På alt vi har fått til. Gode folk og livslang læring er vårt byggestoff. Dyktighet, evnen til nytenking og generøsitet driver oss, og ønsket om å gjøre morgendagen ukomplisert for enkeltmennesker, kundene våre og samfunnet vi er en del av. 

Bildet viser Webstep sin interim CEO Kjetil Bakke Eriksen

Våre dyktige konsulenter har fått utvidet sine faglige muligheter og kundene våre kan i økende grad nyte godt av fleksible og målrettede teamleveranser, sier Webstep Interim CEO, Kjetil Bakke Eriksen

Relatert / Kontaktpersoner