Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Kristine Lund CEO-klar for Webstep 2. mai

Hun tar over etter Interim CEO Kjetil Bakke Eriksen ved tiltredelsen. Han er tilgjengelig for etterfølgeren i tre måneder etter oppstart.

Dermed blir ventetiden før oppstart vesentlig kortet ned for den nye websteplederen, fra før midten av august til begynnelsen av mai.

– Dette er på alle måter en styrke for Webstep. Med ny CEO på vei inn, gjelder “jo fortere jo bedre”, melder Kjetil Bakke Eriksen, som bidrar til å gjøre overgangen så enkel som mulig.

– Jeg blir tilgjengelig for henne i tre måneder. Det er god tid for all praktisk overlevering, kommenterer han, og melder om et produktiv og godt gjensyn med en organisasjon han kjenner godt og nå kjenner enda bedre. – Kristine og Webstep blir en god match, spår den avtroppende websteplederen.

Og Kristine Lund? Hun er klar for å ta over.

– Jeg gleder meg til å komme i gang i Webstep, til å treffe de fine folka og gjøre meg kjent med organisasjonen fra innsiden. Kjetil har orkestrert inngangen min helt supert, og i løpet av de første fem arbeidsdagene etter oppstart er planen at jeg får vært rundt til alle de store, norske kontorene. Jeg gleder meg og håper jeg treffer så mange som mulig så fort som mulig, avslutter hun.

Børsmeldingen leser du her

Viser bilde av påtroppende CEO Kristine Lund og avtroppende Interim CEO Kjetil Bakke Eriksen

– Jeg gleder meg til å komme i gang i Webstep, til å treffe de fine folka og gjøre meg kjent med organisasjonen fra innsiden, sier påtroppende CEO Kristine Lund. Innfelt, Interim CEO Kjetil Bakke Eriksen som samtidig fratrer.

Relatert / Kontaktpersoner