Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Håkon Wist

Senior UX Designer, Trondheim
Haakon-Wist

Håkon er en dyktig senior interaksjonsdesigner. Han fullførte utdanningen sin fra Norges Kreative Fagskole i 2010. Siden da har han jobbet med interaksjonsdesign i en rekke IKT-prosjekter.

Gode, helhetlige brukeropplevelser som løser faktiske behov kjennetegner løsningene Håkon har levert. Gjennom en årrekke med leveranser har han spesialisert seg i kartlegging og analyse av brukerbehov, prototyping og kravspesifikasjoner. Tilnærmingen hans vektlegger tett kundedialog og viktigheten av innsiktsskapende løsningsskisser som gir forutsigbarhet.

Håkon har god teknisk forståelse av både etablerte og banebrytende rammeverk som brukes av industrien for utforming av løsninger på nett, mobil og desktop. Denne faglig tyngden gjør at han samarbeider godt med utviklere som skal implementere hans løsninger.

Han finner stor motivasjon i å fokuserer på å utvikle og raffinere konsepter svarer på kunders ønsker og forventninger. Håkon er nysgjerrig og positiv og blir lett engasjert i prosjektene og menneskene han jobber med.