Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Heidi Skaar

Senior UX Designer, Sørlandet

20240529 Kristiansand, Portretter Webstep Sørlandet Heidi Skaar Foto: Kjell Inge Søreide,

Heidi har utdannelse innen grafisk design fra Westerdals og har arbeidet med UX– og UI-design i over 10 år. Heidi har også erfaring fra reklamebransjen, både i Kristiansand og i Oslo hvor hun primært har arbeidet som designer og rådgiver for digitale flater. 

Heidi har solid kompetanse innenfor brukerforståelse – og er brennende opptatt av å skape gode tjenester på brukernes premisser. Hos Heidi er det alltid høy fokus på at tjenestene hun jobber med skal hjelpe å realisere forretningsstrategier og kommersielle mål.  

Heidi trives godt når hun kan jobbe i team samtidig som hun gjerne kan gjøre arbeid på egenhånd. Hun er alltid imøtekommende, har positiv innstilling og får fort faglig tillit hos ledere og medarbeidere. Heidi behersker de aller fleste relevante verktøy for design, både digitale og trykte flater. I tillegg til UX design har Heidi også erfaring fra posisjonering /merkevarebygging, grafisk design, visuelle identiteter, og digital markedsføring. Hun er også god på prosjektgjennomføring og ser helheten i prosjekter igjennom fokus på viktigheten av brukerinvolvering og brukerinnsikt. Heidi har alltid som mål å lage gode brukervennlige digitale løsninger for kundene hun arbeider sammen med.