Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ole-Marius Mathiassen

Senior UX Designer, Sørlandet
Ole-Marius Mathiassen

Ole-Marius har en Cand. Mag. i Samfunnsgeografi fra Norges teknisk- naturvitenskapelige universitet, men har siden endt studie jobbet med design og teknologi. Som konsulent legger han stor vekt på å sette seg inn i og forstå kundens forretningsdomene. Hans erfaring omfatter grafisk design, programmering av grensesnitt, universell utforming og webdesign. I alt arbeidet står brukeren i fokus. I prosjekter har han hatt ansvar for helhetlige design og brukeropplevelser, og fungerer ofte som design lead i tillegg til å være rådgiver for oppdragsgiver.  

Ole-Marius begynte i Webstep sommeren 2020 og har tidligere erfaring fra Effera. Her jobbet han med teknologi rettet mot bygg- og anleggsbransjen med moderne kommunikasjons- og IoT-løsninger på web og app. Blant kundene Ole-Marius har jobbet med er Agder Energi, Sparebanken Sør, Kristiansand Dyrepark, NorgesEnergi, Trimtex og Studentskipnaden i Agder. I Webstep har han også bidratt med viktig arbeid inn i interne prosjekter. Fokus for arbeidet er alltid det samme. Gode opplevelser for brukeren, samt løsninger som løser jobben for oppdragsgiver.  

Ole-Marius behersker alle relevante designrettede verktøy som Figma, Adobe Creative Suite (Photoshop/Illustrator/InDesign/XD), Invision og Sketch. Ole-Marius har også god kjennskap til en rekke andre teknologier og verktøy for utvikling, brukertesting og innsiktsarbeid. Han er en sterk fagprofil innen UX som gir et faglig løft i alle miljøer han kommer inn i, har et tydelig fokus på solide referanser, og kommer meget godt overens med oppdragsgivere og øvrige teammedlemmer.