Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

AWS-sertifiserte konsulenter i hele landet

Webstep går inn i 2019 med Amazon Web Services (AWS)-sertifiserte konsulenter ved alle våre fire store kontorer i Norge. Til nå har vi mer enn 40 AWS-sertifiseringer i Norge gjennom egne konsulenter. Dette er fordelt over alle sertifiseringsnivåer og dekker områder som systemdrift, utvikling, arkitektur og sikkerhet.

Siste skudd på stammen var Magnus Haugaasen fra Stavanger som bestod AWS Certified Solutions Architect Associate og AWS Certified Developer Associate eksamen før jul. Magnus sitter til daglig hos en kunde, og utvikler løsninger som kjører i skyen.

Opplever økt etterspørsel

– Det er en sterk økning i etterspørsel på kompetanse innen skyarkitektur og -utvikling men av egen erfaring så er det hittil varierende grad av kompetanse på dette ute i arbeidslivet blant IT-folk. Med kompetanseheving og AWS-sertifiseringer så står jeg bedre rustet til å bygge sikre, skalerbare, og kostnadseffektive løsninger i skyen, forklarer Magnus.

Arne Solheim, leder for Webstep Cloud Services, bekrefter dette bildet:

Sertifiseringer viktig

– Vi har bare seniorkonsulenter hos oss, men ser allikevel at sertifiseringer er viktig for å dokumentere kunnskap om AWS-plattformen. Mange av tjenestene er nye, og man kan rett og slett ikke dokumentere lang erfaring på så unge tjenester, sier Arne.

For å kunne bistå kunder med rett kompetanse innen et område som utvikler seg så raskt har Webstep valgt å satse på sentrale krefter for å bistå lokale ressurser.

Et nettverk av AWS-spesialister

– Vi arbeider aktivt med å styrke leveransekraften vår med eksperter som sitter nærme kundene våre, sier Anders Bjørnestad. I Oslo jobber Anders og et lite knippe andre konsulenter med å støtte kolleger på de forskjellige kontorene med kompetansebygging i form av kurs, hands-on workshops og organisering av meetups. – Målet vårt er å bygge et nettverk med AWS-spesialister internt i Webstep for å bistå kundene på en best mulig måte. Stavanger-kontoret har nå både en AWS-sertifisert konsulent ved Magnus Haugaasen i tillegg til André Simonsen som er med og organiserer AWS User Group i Stavanger, forklarer Anders.

Viser oppdatert kompetanse

En AWS-sertifisering varer i tre år før den må fornyes, noe som gjør at en gyldig AWS-sertifisering viser at konsulenten er ajour på utviklingen som skjer på området. Dette gjør også at kundene kan være sikrere på at konsulenten har nødvendig kompetanse, i tillegg til den erfaringen de tar med seg inn i forskjellige prosjekter.

 Webstep har vært AWS Consulting Partner i mange år, og de siste årene vært Advanced Consulting Partner innenfor både privat og offentlig sektor i Norge og Sverige. Webstep er også sponsor for flere uavhengige AWS User Groups i Norge.

Mer informasjon om AWS-sertifiseringer og AWS USer Groups i Norge.

Webstep klar med mer enn 40 AWS-sertifiseringer i Norge

Relatert / Kontaktpersoner